FormRoom for Levi’s, John Lewis pop-up Concessions

To showcase the launch of their new 512™ fit, Levi’s came to FormRoom in order to produce two pop up concessions that would combine mannequin plinths, bespoke fixtures and unique graphic displays.

satin lacquer to provide a subtle premium finish

Natural birch ply frames were inserted with printed canvas campaign images and hot rolled steel garment rails, which then slotted together alongside custom built mannequin plinths.

The palette was kept naturalistic, in keeping with the brand aesthetic, whilst all units were coated with a transparent satin lacquer to provide a subtle premium finish.

Formroom delivered and installed both sites at John Lewis Oxford St and Stratford Westfield as part of their exclusive collaboration on the project.

24.10.2018

We use cookies to ensure you get the best experience on our website. Find more info here.

Accept